Alla inlägg under december 2008

Av Sara Vikberg - 10 december 2008 23:11

Hela jag håller på att rasa samman nu! Har lyckats att dra på mig svamp,mjölkstockning, och en rejäl förkylning. Svampen på brösten gör SVINONT! Känns som att nån eldar på dem:( har ont tamefan över allt. Sitter nu med pattarna i vädret med nå medel som jag fick utskriet igår för svampen. Jag gråter mig igenom amningarna och det känns skit nu! Stackars lilla Seb som också bli lite orolig när jag spänner mig värren än ett frys. Usch!! Varför är det ingen som sagt till mig att torsken kan göra detta? jag fattar inte vad bvc är tillför. Väga och mäta, resten får man ta reda på. Skit..


Nä nu ska jag gå till lill älsklingen.. ursäkta för det "trevliga" inlägget , skönt att skriva av sig.



Av Sara Vikberg - 8 december 2008 23:33

Igår var det mest en slapp dag, hände inte mkt alls, plockade undan lite och donade, Var hem till mormor och tvättade Sebs kläder. Vågar inte tvätta dem i våran, då det finns dem som snor kläder av nån dum anledning:S

Idag har vi varit på ett jätte äventyr, hehe. Seb åkte buss för första gången ända till ljustadalen och tillbaka. Jag,emmelie och seb åkte och hälsade på linus och sofie. Linus är då för söt, sjunga kan han göra med. Fick oss alla ett gott skratt. Tänk, han är nu 3,9 år. tiden går så fort. Nu vart Linus jätte stor helt plötsligt.:P Sen när vi ändå va där i ljusta så gick vi och hälsade på Sara,patricia och micke. Micke är sebs morbror, ni som inte vet. Patricia är nu 7 månader och den gladaste go´ ungen.

Nu måste jag rusa! Lilleman är hungrig IGEN.. :P Bli intressant att väga honom igen.


Aja byebye 


Av Sara Vikberg - 6 december 2008 00:39

jaha nu har man börja uppdaterat Bilddagboken med, herregud man är flitig;) Seb sover INTE, måste få han att vara vaken på dagen och sova på kvällen. Nu ligger han här och kämpar och tycker jag är väldigt orättvis som låter han ligga där. lite ledsen på mamma.:( Undra om jag ska lägga mig framför datan och titta på Andra avenyn.Har några avsnitt kvar att se. I morgon ska vi träffas hos mormor, alla barnbarnen och vi syskon såklart. Ska bli skoj. =)


Nä nu ska jag ta Seb och lägga mig och mysa med han framför några avsnitt tills ögonen inte orkar mer.. :P

Sleep Well!


Bilddagboken: http://novemberbebis.bilddagboken.se/p/show.html?id=303154116&directlink=1#1

Av Sara Vikberg - 4 december 2008 21:46


 



Jaha ja, då var man fast! Har dem senaste 2 timmarna kollat på andra aveny, Så jag är helt enkelt fast nu. Har laddat hem från avsnitt 28-50, sedan var det avsnitt 136 på tvn. Men jag måste få tag på hela säsong 1 och delar av säsong 2.. men vart? :S Hm, vi få luska på det.

Emmelie har suttit med Seb nu i 1 ½ timme i kängru, han trivs verkligen. Mina 2 favoriter;) <3


Av Sara Vikberg - 4 december 2008 13:42

Idag är det en mycket lugn dag för oss. Har små plockat lite och ska snart krypa ner i ett bad. Seb sover som en stock.:) I morgon ska vi iväg och kolla på en babysitter, det är ett måste! skriver mer ikväll och bjuder då på mer bilder på lilleman <3<3


Dagen Ord: Är det så att du ska vara här, kan du lika gärna gå härifrån:)

Av Sara Vikberg - 3 december 2008 18:33

Varför ska det vara plus grade ute, det är livsfarligt när det snöar och nu regnar det! SKIT VÄDER, rent ut sagt! Det är december! Jag vet inte vem man ska prata om för att få vädret att bli bättre?! ;) hihi

Idag var jag,seb och emmelie hem till min mamma. Vart bjuden på kaffe. Sen for jag,seb,emmelie,amanda och morfar till kvissle, köpte blöjor och servetter till älsklingen:) Har t.o.m dammsugat och torkar golven idag. I morgon får vi besök av försäkringsbolaget trygghansa. Jag är verkligen inte insatt i försäkringar! Så A kommer i morgon kl 17:30 och ska förklara för mig! Bli bra det! Ringde mvc idag om tid för preven, men dem skulle ringa upp då min barnmorskan (som jag hade en gång under grav) också ska få sparken! Helt sjukt. jaja, dem skulle iaf ringa upp mig om tid. Skulle bli i januari sa hon! OJOJ måste hålla mig från stefans sida, risken finns trots att jag helammar. Jag har haft ägglossnings känningar idag, få se om 2 veckor, HÅLL DIG BORTA! tack. =)


Är det nån som har koll på kopparspiralen? Ahh, vill inte ha den,men måste antar jag


BILD: VARNING! Stefan i söndags på julskyltningen, köpte den för 99kr. Så ser ni en GUBBE på taket med turkos mössa, så är det bara min SAMBO!!


Av Sara Vikberg - 3 december 2008 01:36

Jo, jag är faktiskt fortfarande vaken:) Emmelie är här och surrar lite och dricker te:) Seb har varit otroligt snäll denna kväll, han började med sina fasoner vid 9 och gav upp vid 11. Nu sover han som en stock med pappa i sängen. Känns skönt att ha en stund för sig själv en kväll. Ni med barn vet nog vad jag pratar om. :) Vi ska inte väga Seb förrens vid 3 månads vaccenationen, men jag ska ringa till Å och be om en tid innan jul. Eftersom han har gått upp så mycket vill jag kolla en gång imellan. köpte kläder åt honom med , 62/68. Trodde inte han kunde ha den storleken än, men ack så fel jag hade. Allt sitter så bra på han. Har fått plocka bort massa med str 50/56 , gjorde det med gråten i halsen, kan jag säga. Lilleman blir stor:) Idag har han varit en glad en skit, Imorse när jag skulle ta på han overallen och pratade med honom, så flinade han. Inte nog med det, när vi var hemma hos mormor, så hade mormor han och pratade med honom och jag har då aldrig sett honom skratta så som han gjorde då, han tyckte verkligen att det var roligt att mormor pratade med han. Sedan var det morfars tur, då flinade han med. :) go ungen!

Detta kort som jag lägger in har jag tagit med kameran på ett annat kort, därav dålig kvalite. Men han är ju så j*vla söt! Få man säga så? :) Mamma älskling.



Av Sara Vikberg - 2 december 2008 17:13

Uscha vilket väder:/ bra med snö, men vilken halka:( Många liv som står på spel när det är sånt här väder. Ja men vem kan göra nått åt naturen och dess kraft.

Idag sov vi ganska länge, lilleman var så grinig i natt. vi somnade båda två vid 3, han sov 5 minuter vaknade och så höll vi på fram tills 3.

Jag har mycket jag ska göra nu idag, tror inte jag hinner allt.. pressa sig själv lite;) Ska börja med mat och sedan dammsuga, Sedan ska jag hjälpa lilla syster med ett prov hon har i morgon. Sen efter de tror jag(om jag hinner) bada med Seb i badkaret som han inte har badat i än. Blir nog roligt för honom att bada med mamma:)

Dags att börja någonstans, så jag hinner!


ps, på lördag är vi i tidningen (sundsvalls och dagbladet):)

Ovido - Quiz & Flashcards