Alla inlägg den 28 februari 2009

Av Sara Vikberg - 28 februari 2009 18:21

Nu har jag och dess precis satt ner våra arslen på soffan:) Efter en händelse fylldag. Vi åt lunch för att sedan gå ut alla i lekparken och Seb fick känna på snön för första gången ( med vantar så klart) Han och jag åkte t.o.m ruschkana:) Sedan gick vi in efter en nöjd dag ute och gjorde oss redo för tvättstugan, jag och dess. Så nu har vi sprungit upp och ner. Vi hade mkt tvätt idag. :P Vi åt en jätte god middag, MUMS. 


Nu ska jag ta och se på "I livmodern, om tvillingar,trillingar och fyrlingar. 

 helt otroligt hur allt går till, att en bebis kan gå från att vara en liten liten liten varelse som sedan växer och blir så stor, för att sedan byta miljö från vatten till luft. Vi människor är otroliga. 


nuså, byebye

Av Sara Vikberg - 28 februari 2009 10:06

härligt väder idag, vaknade med solen i ansiktet och Seb var hungrig. Han vaknade 09:15. Somnade strax före 21 i går. Thea som oftas vaknar på natten sov hela natten och vaknade 09:00. Vi var chockad när vi kollade på klockan. =) Idag ska vi gå ut och leka, det är underbart väder ute och barnen uppskattar verkligen att vara ute, trots att Seb oftas sover. =) Dess, finns här för dig alltid!  Nu ska vi äta frukost och sedan ut på äventyr.

Ovido - Quiz & Flashcards